Lees hier hoe andere kinderen en ouders de hulp hebben ervaren en wat de resultaten waren.


Ik heb niet zo vaak buikpijn meer. Soms nog wel een beetje, maar dat gaat nu snel weer over.
Angelina, 9 jaar

Ik vond de bijeenkomsten leerzaam en leuk. Kirsten heeft me geholpen mezelf te hervinden en meer lol te hebben. Ik ben nu vrolijker en mijn ouders zijn makkelijker geworden. Het was precies de hulp die ik nodig had.
Jens, 14 jaar


Meer reacties van kinderen.

 

Met Chiel gaat het heel erg goed. Het is een heel ander kind nu: rustiger, vrolijk, lief en hij heeft geen boze buien meer. Hij uit zich nu ook veel meer, vertelt wat hem bezig houdt en hoe hij zich voelt. Ook de juf is positief over zijn gedrag en ziet net als ik een grote verandering. Het eindresultaat is zoals ik gehoopt had. Bedankt Kirsten!!
Moeder van Chiel (8)

Je neemt de tijd en vraagt goed door. Ik heb vooral geleerd dat het heel belangrijk is dat Nienke door ons gehoord wordt. Over het algemeen lijkt ze rustiger te zijn geworden. Ze is minder snel in paniek en huilt minder snel, waardoor we beter met haar kunnen praten op moeilijke momenten.
Ik snap nu ook beter haar angst, doordat ik erachter ben gekomen dat ik vroeger als kind ook erg angstig was, door mijn thuissituatie. Die herinneringen had ik weggestopt.
Nienke ging graag naar je toe.
Moeder van Nienke (9)

Meer reacties van ouders.